Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Koledzy mam pytanie niemoge odnalezc wtyczek do czujników od ABS zaglądałem pod samochód i wygląda na to że wchodzą tak jakby pod siedzenia ale niemoge ich tam znalezc.
Ostatnio zmieniony przez apples Pią Maj 20, 2011 22:30, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 15, 2011 19:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Lut 15, 2011 19:24
lukkrak napisał/a:
Koledzy mam pytanie niemoge odnalezc wtyczek do czujników od ABS zaglądałem pod samochód i wygląda na to że wchodzą tak jakby pod siedzenia ale niemoge ich tam znalezc.
Pochyl oparcie tylnej kanapy i w narożnikach pod wygłuszeniem siedziska są niebieskie wtyczki.
u mnie to było strasznie zapieczone, żeby wyciągnąć czujnik, który przy wstępnych próbach ułamałem musiałem zdjąć koło, odkręcić całą piastę i wybić go z drugiej strony, ale i z tym miałem problemy, ale po kawałku się udało. Trzeba dobrze dokręcić piastę potem. Pierścień magnetyczny można delikatnie wyczyścić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum