Wysłany: Sob Lut 19, 2011 19:05 [420Di] Błąd 72 Czujnik temp. zasysanego powietrza (IAT)
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
witam, dzisiaj robiłem sobie odczyt błędów w swoim roverku za pomocą zwory pina 5 i 15 w złączu ... po 3-krotnym błyśnięciu startu diagnostyki (numer 12) wybłyskuje mi błąd nr 72... Czujnik temperatury zasysanego powietrza (IAT) czy ktoś możne mi powiedzie gdzie ów on się znajduje?? bo przeglądnąłem już wszystko i nie mogę go zlokalizować... czytałem ze ma to wpływ na spalanie a ostatnio roverek potrafił mi zjeść nawet 10l ropki a to chyba za dużo... proszę o pomoc Będę wdzięczny...
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 19, 2011 19:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
na tej stronce patrzyłem, nie posiadają tego w asortymencie dostępnym na stronie... w intercars patrzyłem na www i także nie mogę znaleźć chyba będę musiał iść osobiście do sklepu i zapytać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum