Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 2000
Witam
mam problem z moim roverkiem jestem jego posiadaczką od dwóch lat i od tego czasu ,wymieniałam uszczelkę przy silniku i tłumik (tydzień temu) sprawuje się znakomicie i zamierzam go sprzedać. Odkąd zaczęłam o tym myśleć z moim roverkiem dzieje się cos dziwnego...
Mianowicie wsiadam do niego ,odpalam i zaczyna cały się trząść i mam wrażenie ze zaraz zgaśnie... ruszam... zgasł... muszę dodać więcej gazu niż zwykle żeby mi nie zgasł na 1 biegu. Gdy jadę 2,3 bieg i zmieniam na 4 to cały się trzęsie ,tak jakbym dała za wysoki bieg.. a na 5 to juz mam strach że zaraz mi zgaśnie. Trzęsie się strasznie i odczuwam wrażenie ze za wysoki bieg wrzuciłam... a jade 100km/h ... Spalanie zauważyłam ze również mi wzrosło... aachhaa i jak stoje w miejscu na światłach to również cały się trzęsie ,i czasami same obroty mi wzrastają pomimo ze nie dodaje gazu....
co to może być ,bardzo sie nie pokoje,... myślałam ze to tłumik i go wymieniłam z tego powodu ,ale nadal ten sam problem
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 17, 2011 07:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum