Wysłany: Czw Lut 24, 2011 22:38 [R600] Pytanie bardzo istotne
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
witam wszystkich
mam bardzo ważne dla mnie pytanie odnośnie tego co mam powiedzieć w salonie hondy kiedy np bede potrzebował (coś czego nie mają w hurtowni hmmm...) czujnika stopu
prosze powiedzcie mi co wtedy, mam roverka 620 SDi z 96r jaki jest odpowiednik tego w accordzie?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 22:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam
niedawno miałem ten sam problem;/
czy to napewno czujnik do wymiany? jeslki tak to do 620sdi nowy nie dostaniesz w zadnym sklepie czy hurtowni, uzywki jedynie na forum. ja zamawiałem i miał byc niby do 620 a okazało sie ze jedynie sa do 420, elektryk zamienił bieguny i wszystko działa. No chyba ze uzywany, bez kombinowania. Dodatkowo ja miałem jeszcze problem z napieciem, gdy przyciskałem hamulec auto gasło.
No i niestety w moim przypadku elektryk okazał sie nie unikniony
pozdrawiam
daniel18men, to napewno ten czujnik to wymiany bo tka pokazuje komputer a wszystkie obiawy jakie znalazłem na forum w temacie z tym związanym pasują do tych jakie mam, brak reakcji na gaz falowanie obrotów (czasami) i tkaie tam w salonie hondy czunik kosztuje 219 zł netto ale to za drogo bo na allegro ostatnio widziałem za 140 zł ale juz nie ma i musze czekać az ktoś jakiś wystawi no albo jak mówisz elektryk ale jeszcze nie wiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum