Wysłany: Pią Lut 25, 2011 16:24 [R200] Wskazówka paliwa cały czas na full
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Witam , kupiłem roverka 214 si i jestem z niego bardzo zadowolony , tyle ze ma mała wade... wskazówka poziomu paliwa cały czas jest na full. bycmoże to zawieszony pływak, ale zalałem go do pełna i nic. jest do niego jakis dostęp ? podobno pod tylna kanapą ale zdjąc ją to porazka ( mam 3 furtki ) . nie wiem jak sie do tego zabrac bo powinna byc unoszona ehh. myślę że może kable się przetarły gdzieś po drodze do liczników . miał ktoś taki problem ? jak do tego podejśc ? bo szczeże to się wypstrykałem z dudków i do mechaniora to mi się średnio widzi
Ostatnio zmieniony przez szoso Pią Lut 25, 2011 18:04, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 16:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
az cały bak ? wywale siebie i sasiadów heh . słyszałem że dostep jest pod tylnim siedzeniem . a czy przy wył zapłonie pokazuje poziom czy wskazówka opada ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum