Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 91 Skąd: Mysłowice
Wysłany: Wto Mar 08, 2011 19:11 [Rover 200] Ocena. Osoby z okolic Zielonej Góry i Bydgoszczy
Witam, mam 2 roverki 200 do oceny, po zdjęciach ale także szukam osób z okolic tych miejscowości (Sulechów i Mrocza) które by podskoczyły w wolnej chwili i zobaczyli czy jest sens jechać 350 lub 450km (w przypadku zakupu napewno odwdzięczę się jakąś flaszkeczką )
co do pierwszego ogłoszenia:
-"Wielofunkcyjny regulowany fotel kierowcy" nie było czegoś takiego w r200 a może się myle
- brak podanego przebiegu
- brak zdjęć silnika
co do drugiego ogłoszenia:
-wersja "silverstone"
- niska cena jak za tą wersje
- tak jak w przypadku pierwszego ogłoszenia brak zdjęć silnika
- "średnio spala 5-7 litrów na 100km" mało realne
- zmieniona gałka zmiany biegów
Wielofunkcyjny regulowany fotel kierowcy" nie było czegoś takiego w r200 a może się myle
tutaj zapewne sprzedawca miał na myśli regulację w oparciu w sensie lęździowym - to jest to pokrętło w oparciu(to wyżej)
Co do pierwszego to na zdjęciach raczej nic nie widać niepokojącego. Trzeba zobaczyć na żywo...
Ja jestem z Zielonej Góry jakby co to mogę podskoczyć do Sulechowa obejrzeć go. ale to dopiero w przyszłym tygodniu... jak coś w razie czego PW
pewnie chodzi o to, że fotel chodzi przód-tył, góra-dół no i to podparcie lędźwiowe (miałem u siebie, dobra rzecz) ten drugi bardziej mi się widzi, a przynajmniej przebieg realny jest. No i jednak wolałbym bez tej skóry, choć czerwona jest ładna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum