Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 17:47 Malowanie Roverka czas zacząć....[R220]
Witam wszystkich forumowiczów wiem że podobne tematy juz był ale każdy woli usłyszeć zdanie o swoim roverku indywidualnie.
A więc tak czeka mnie malowanie drzwi gdyż ktoś złośliwy uraczył moją maszynke głąbokimi rysami i trzeba coś z tym zrobić i moje pytanie dotyczy czy pomalować sobie odrazu listew na drzwiach tych czarnych czy będzie to fajnie wyglądało czy nie skrzywdze mojego roverka..
Przy okazji malowania zastanawiam się czy nie psiknąć spojlera na klapie w kolor nadwozia??? W przyszłości ma być tam spojler z Mg zr ale obecnie nie ma funduszy ani owego spojlera na alledrgo ani na forum.
Jeszcze zostaje malowanie lusterek w kolor nadwozia ale to już widziałem i wygląda elegancko więc ten zabieg będzie zrobiony napewno
O koszt malowania wszystkiego się nie martwie gdyż musze kupić tylko potrzebny lakier i pomaluje sobie wszystko sam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 17:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kamax_19, a co Cię obchodzi co ludzie gadają
Spoiler masz tu:
http://allegro.pl/spojler...1549900705.html
Powołując się na roverki.pl masz 20 zł zniżki.
Moim zdaniem bez sensu malować ten spoiler, szkoda kasy. Lepiej nazbieraj na spoiler z ZR i jego pomaluj szybciej
Krzysi3k, A wiesz jak jest z ludźmi, tym co inni mówią akurat się naj mniej przejmuje.
A z tym spojlerem może i masz racje.
Drzwi chce malować jeszcze w tym miesiącu, od razu machne lusterka a za spojler wezmę się jak już kasa będzie. Dorobie większą ilość fabry żeby się później nie odróżniało od reszty.
Krzysi3k, Widziałem i się do nich przymierzałem, ale te są w dobrym stanie i szkoda mi ich wymieniać.. Jeszcze zobacze jak mi się je uda tanio wytargać od znajomego to się na nie skusze.....
Dręczy mnie myśl czy dobrze będzie wyglądać mój roverek z pomalowanymi listwami na drzwiach.
kamax_19, każdy R z listwami pomalowanymi fajnie wygląda
Klamki możesz pomalować też, ale nie musisz Z samymi listwami pomalowanymi też fajny efekt jest
Co do lusterek to jak wynegocjuje po 50zł to będą od R25 a jak więcej to zobacze. O klamkach też myślałem tylko nie wiem czy auto nie zrobi się zbyt jednolite.
Krzysi3k, Elegancko wygląda....
Przekonałeś mnie do tych listw no i lusterka też wypadało by tak takie założyć.... Co do felg to narazie musze polatać na stalowych bo mam jeszcze jedną kosztowną pasje też rover tylko przez "w" rower........
[ Dodano: Pon Kwi 11, 2011 23:54 ] Krzysi3k, Byłem dzisiaj u znajomego co rozbiera angliki i ma lusterka właśnie od anglika po 50zł za sztuke ale nie wiem czy da rade je później ustawić bo podobną się różnią od europejczyków..
pewnie, że będą, tylko tak jak pisze Krzysi3k, będziesz musiał je przestawić na LHD. A i jeszcze jedno, bierz od razu do tych lusterek wewnętrzne maskownice, bo od R200 mogą nie pasować.
Krzysi3k, a czy Ty kupowałeś tą lotkę? Bo żaba twierdzi, że lepiej dołożyć i kupić oryginalną używkę. Jak to jest?
Ja u siebie mam jedną listwę pomalowaną w czarny metalik, i wszystkie teraz tak pomaluję.
A ta jedna to niestety była pęknięta i kupowałem drugą a w Radomiu miał tylko taką.
_________________ Czasami piszę z telefonu, wybaczcie mi wtedy brak PL znaków:)
Czyli warto wydać te 200zł?
Tylko ja chce zrobić to w czerni i się zastanawiam czy będzie mi to pasowało na moim autku. Może zrobić taki kolor jak jest oryginalna lotka w 200
_________________ Czasami piszę z telefonu, wybaczcie mi wtedy brak PL znaków:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum