Najlepiej podjechać sobie do sklepu moto z akcesoriami oświetleniowymi, lampami itp. i dobrać sobie oobiscie. W każdym większym mieście na pewno taki sklep jest. Koszt podobny co z allegro. Ja za swoje płaciłem chyba 14 zeta 3 latka temu.
z przesyłką 47 zł za komplet oczywiście, 40zl kosztuja seryjne uzywane a nowe takie chromowane 35 takze prosty wybór tylko wiochy nie chciałem zrobić ale jak sie podoba to biore
no w tym miesiącu to poszalałem (małe zakupy chromowe ramki na nawiewy i zegary i kilka innych więc muszę się przed kobietą kamuflować, ale za miesiąc dwa też takie sobie zapodam, wyglądają bardzo przyzwoicie
Ładne te kierunki, można śmiało zakładać. Ja natomiast mam seryjne pomarańczowe lekko przyciemnione spreyem do lamp co ładnie współgra z ciemno zielonym lakierem
Ja kupowałem białe OEM z accorda i wyglądały duuuużo lepiej niż pomarańczowe. Te clear też zdaje się, że podejdą.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum