Wysłany: Wto Mar 08, 2011 08:16 8 marca - czyli Panowie do kwiaciarni po goździki :)
W tym pięknym dniu składam wszystkim Paniom odwiedzającym nasze forum serdeczne życzenia, oby "mężczyźni domowi" się sprawowali, autka nie psuły, uśmiech gościł na Waszych buziach nie tylko od święta i zdrówko dopisywało a do tego
_________________ Pozdrawiam - Brt
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 08, 2011 08:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Po gwoździki to do OBI
Tym jakże prześmiesznym żartem, chciałem dołączyć do grona osób składających moc życzeń wszystkim Paniom przeglądającym forum roverki.pl
Pozostałym Paniom również, ale one i tak tego nie przeczytają, bo tu nie wchodzą.
Chyba, że któryś z panów przekaże swojej Pani
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wszystkim Roveriankom, tym które samodzielnie kierują i tym które dodają piękna "męskim" Roverkom/MG życzę samej radości, uśmiechu i słodkości, i niekończącego się zdrówka.
(MARcin)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał.
2. Damy - temu damy, tamtemu damy.
3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał.
4. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem.
5. Dziecinne - co do rączki, to do buzi.
6. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej.
7. Partyjne - przyjmują wszystkich członków.
8. Domatorki - byle komu, aby w domu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum