Wysłany: Sro Mar 09, 2011 12:51 Koniec mojej 800..? :(
Byłem dziś u blacharza sprawdzić ile rzuci za zrobienie blach, no i mniej więcej tak jak się spodziewałem ~2tyś bez malowania i części - wszystkie błotniki, drzwi, tylna klapa, blacha przy szyberdachu + jakieś popierdółki w sporych ilościach na całym samochodzie. Stąd też wywnioskowałem że ni ch* się to nie opłaca i prędzej bym wolał przełożyć silnik (gdyby było realne znalezienie skorupy w dobrym stanie i za sensowną cenę..).
Także podjąłem decyzję o nicnierobieniu przy samochodzie, całość chyba puścić najlepiej na części, silnik sprawny, turbina dobrze dmucha - ktoś chętny? Szkoda mi auta bo to bardzo fajne wozidło, niestety swoje lata już ma no i niestety mankamenty które za dużo by kasy zżarły.
Kurde taka ładna dziś pogoda a tu właściwie wyrok na samochód wydany..
Napisz mi na PW ile chcesz za silnik, bo ogladalem wczoraj rozbitka w Poznaniu, ale chyba pekl mu blok przy wypadku.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Jeszcze Cadillac STS swego czasu mi wpadł w oko Generalnie do 15tyś pewnie bym szukał czegoś w przyszłości, napewno coś z mocnym silnikiem i sporawe + klasyczny wygląd. Znajomy mnie namawia na Saaba, ale nie jestem do końca przekonany.
Znajomy mnie namawia na Saaba, ale nie jestem do końca przekonany.
części jakieś kosmiczne ceny w tym mają, BTW od kiedy oni mieli współpracę z GM? bo z tego co mi koleś mówił który miał saba z salonu - to vectra w innej obudowie .
Jaki model to chgw, znajomy ma Saaba 900, ale on dłubie mocno przy tym samochodzie i teraz ma jakieś 320KM i 480Nm. Mi się generalnie te samochody średnio podobają, poza tym wolałbym iść w coś innego, może Volvo
no tu już części są w akceptowalniejszych cenach . Jakbyś miał pytania co do v/s40 to wal śmiało trochę się o nich naczytałem a i moje jest drugie w rodzinie .
no raczej - zarąbisty pomysł, dosyć oryginalne auto, kopa też ma . Moja by mnie zabiła jakbym taki kupił za te wycieraczki z przodu - coś się jej nie podobają .
Jak nie chcesz żonie podpaść i ukryć osiągi to kup to: http://otomoto.pl/honda-c...-C17780165.html
Sam się zastanawiam nad drugim autem tego typu, ale jeszcze chodzi mi po glowie zakup R420si i wymiana silnika na 2.0Ti
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Jak byłem na etapie kupna auta szukałem takiego Volvo bo się strasznie na nie napaliłem znaleźć wersje z silnikiem T5 240km czy nawet 200KM w dobrym stanie to jak trafić szóstkę w totka Może to i dobrze bo im dłużej szukałem tym bardziej dochodziłem do wniosku, że na utrzymanie takiego auta mnie puki co nie bardzo stać ale auto samo w sobie genialne...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
To tak niestety jak z większością fajnych samochodów i mocnych silników.. Perez chyba trochę dłubania jest przy przekładce 2.0ti do 420, wolałbym już do 75 wcisnąć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum