Wysłany: Sro Mar 02, 2011 14:43 [416] Poszła rura wody od chłodnicy
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1995
Witam
Mam taki problem bo wysadziło mi górną rure która idzie od chłodnicy do silnika i wyciekł cały płyn chłodniczy.
ta rura wygląda tak http://allegro.pl/waz-rur...1460060535.html i teraz moje pytanie gdzie moge dostać takie coś tylko NOWE nie chcę używanego dziadostwa bo nie wiadomo ile pochodzi, i drugie pytanie co mogło spowodować że rozsadziło tą rurę ? dzięki i pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 14:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam. U mnie było tak samo.Pierwsza sprawa to już starość i u mnie to było zbytnio wysokie ciśnienie w układzie chłodzenia.Miałem nie sprawny korek od zbiorniczka wyrównawczego.
Zadzwoń do Tomateam. Nie wszystkie cześci są wystawione w sklepie.
Ja jak kupowalem swojego rovera to mialem ten waz do wymiany i byl on juz kupiony do auta przez poprzedniego wlasciciela wlasnie od Pana Tomasz...dzwon do Tomateam!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
W Tomateam jest na pewno wystarczy napisać maila ale cenę mają z kosmosu. Ja bym brał ten z allegro i zdiagnozował układ bo szkoda kolejnego węża, gdyż jest ciężko dostępny. Jak ja szukałem to w necie nigdzie nie było. Kupiłem na szrocie w okolicy za jakieś 15 zł lekko uszkodzony na końcu, ale posklejałem taśmą izolacyjną i jak narazie śmiga do dzisiaj już z 2lata.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum