Wysłany: Sob Mar 12, 2011 13:36 [MG ZR160] koło zapasowe
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: wszystkie
Witam
Nigdzie nie mogę namierzyć jak to jest z ZR 160 powinno być w nich koło zapasowe czy nie?
oglądałem już kilka sztuk i w jednych było w innych nie i nie ma na to reguły wg. moich ustaleń.
Może wiecie jak to jest z tym kołem?
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 12, 2011 13:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bumelant [Usunięty]
Wysłany: Sob Mar 12, 2011 14:26
W moim (import wlasny Francja) MK1 2002 - bylo dojadzowe kolo - jak w reszczie pieron wi. Marcinmarcin chyba to samo (import wlasny Belgia) ale czytalem faktyfcznie chyba gdzies kiedys na niektore rynki tego nie bylo. Najlepiej jakby sie wszyscy wypowiedzieli wlasciciele.
W 25 z 2000 roku oraz w 45 tez z 2000 roku miałem dojazdowki
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sob Mar 12, 2011 17:11 Re: [MG ZR160] koło zapasowe
sknerko napisał/a:
Witam
Nigdzie nie mogę namierzyć jak to jest z ZR 160 powinno być w nich koło zapasowe czy nie?
oglądałem już kilka sztuk i w jednych było w innych nie i nie ma na to reguły wg. moich ustaleń.
Może wiecie jak to jest z tym kołem?
Wydaje mi się, że na początku pełnowymiarowe koło było "opcją" (dojazdówka), a od 2002 roku roku standardem był spray, a dojazdówka lub pełnowymiarowe koło było opcją.
MG TF 160 srebrny pocisk
MG TF 160 srebrny pocisk
No to powodzenia w ZR miałem dojazdówkę (14 - niestety nie wchodzi na przód), ale w golfie był tylko kompresor, więc dokupiłem dojazdówkę z tą pianką i kluczami - tez były widocznie jako opcja.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 10:44
sknerko napisał/a:
biorę
ZR-ka z przodem 25-ki
Na Allegro stał diesel jakiś rok czasu. ZTCP kosztował ok. 7k pln.
[ Dodano: Nie Mar 13, 2011 10:44 ]
marcinmarcin napisał/a:
No to powodzenia w ZR miałem dojazdówkę (14 - niestety nie wchodzi na przód), ale w golfie był tylko kompresor, więc dokupiłem dojazdówkę z tą pianką i kluczami - tez były widocznie jako opcja.
Skoro już jest temat dojazdówek.
Czy wychodziły jakieś różne rodzaje 15' dojazdówek bo moja obecna 14' nie wejdzie na zacisk a tych z MG nie widać za bardzo. Są z R45 najczęściej tylko czy ona mi podejdzie?
Na chłopski rozum to tak ale wolę się upewnić bo Wy je mieliście przed oczami a ja niestety tylko mogę polegać na tym co jest w sieci.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Masz pewność, że europa? Srebrne angliki są tańsze od czarnych
Hehehe może i tak być
greg-si napisał/a:
Czy takie dojazdówki 15' macie?
To coś u mnie w ogóle nie wygląda na dojazdówkę tylko na normalną 14 - chyba 165 albo 175, przypuszczałbym pewnie że to nie było oryginalnie dodawane, ale ta pianka w której są winda, klucze, złodziejka itp idealnie mi do tej felgi pasuje.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 15:19
marcinmarcin napisał/a:
Tomi napisał/a:
Masz pewność, że europa? Srebrne angliki są tańsze od czarnych
Hehehe może i tak być
Może się mylę... ale tak jakoś się nauczyłem, że jeśli to co widać jest zrobione po taniości, to strach pomyśleć jak zrobione jest to czego nie widać...
Nie chciałbym robić komuś "złej roboty" ale zużycie kierownicy jest nieadekwatne do deklarowanego przebiegu.
Wydaje mi się, że jeśli oferta jest polecana na forum, to jest to oferta godna polecenia i można z niej skorzystać wręcz w ciemno... A tego samochodu nie widziałem na żywo, ale podświadomie wydaje mi się, że jest to wtopa...
A "okazje" z 2001 i 2002 roku można trafić za 6-7k pln.
Nie chciałbym robić komuś "złej roboty" ale zużycie kierownicy jest nieadekwatne do deklarowanego przebiegu.
Wydaje mi się, że jeśli oferta jest polecana na forum, to jest to oferta godna polecenia i można z niej skorzystać wręcz w ciemno... A tego samochodu nie widziałem na żywo, ale podświadomie wydaje mi się, że jest to wtopa...
Oglądnąłem te zdjęcia... trudno się nie zgodzić, praktycznie żaden element blacharski do siebie nie pasuje... kierownica wygląda na duuużo więcej.... chyba faktycznie niezła masakra...
[ Dodano: Nie Mar 13, 2011 18:04 ]
Na pewno na plus fakt że właścicielka nie ściemnia i piszę że samochód jest powypadkowy oraz co było robione mechanicznie - HGF, skrzynia itp. Cena (do negocjacji) zapewne odzwierciedla stan auta i raczej nie ma sie co oszukiwać żę poniżej 10k się kupi 160 konny, porządny, zadbany samochód...
Bumelant [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 13, 2011 18:13
I o to chodzi w tym całym ambarasie - moim zdaniem lepsza "naga" prawda niż ściema
Ostatnio zmieniony przez Bumelant Wto Mar 15, 2011 13:18, w całości zmieniany 1 raz
wiem już o tym aucie więcej i nie biorę go pod uwagę, niestety blachy w nim powyginane są dość znacznie i odległość między osiami też ponoć fabryczna nie jest
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum