Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2000
Witam czytalem jakis czas temu Opis jak dziala i do czego sluzy silniczek krokowy i nie moge tego znalesc,moze ktos moze przeslac mi linka z ta stronka.Z gory dziekuje.
_________________ It's better to be hated for what you are than to be loved for what you're not.
Ostatnio zmieniony przez przemo80 Sro Kwi 06, 2011 19:55, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 05, 2011 20:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No nie do konca ale dzieki.Chodzilo mi o bardzo dokladny opis jak dziala i z czym wspulpracuje.Szukam poniewaz obroty mi skacz i zmienilem silniczek i skacza mi jeszcze bardziej.Bylem przekonany ze to silniczek bo ten stary co mialem byl przytkany,ktos zatkal go malym koreczkim z dziurka,kiedy wyjmowalem ten koreczek to obroty wchodzily na o 2000-2500.Traz staram sie znalesc gdzie moze byc inny problem.Moze masz jakies pomysly?
_________________ It's better to be hated for what you are than to be loved for what you're not.
Ostatnio zmieniony przez przemo80 Sro Kwi 06, 2011 19:57, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 15:22 praca silniczka krokowego po zgaszeniu auta
Witam serdecznie chciałem podpiąć się pod temat. posiadam R216 si benzyna 97r.
Ciekawi mnie jedna rzecz, a mianowicie czy po zgaszeniu silnika silniczek krokowy powinien wydawać jeszcze jakieś dźwięki. U mnie wydaje przez około 2 -3 sek. (cykcykcyk - cykcyk - cyk)
na początku z większą częstotliwością potem maleje do jednego "cyknięcia"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum