Wysłany: Wto Mar 15, 2011 15:17 [R200] Poduszka pod silnik ( ta pod skrzynią)
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witojcie. Sprawa wygląda tak puduszka trudno dostępna ( info z pewnego źródła ) I teraz nasuwa sie pytanko czy ów wymieniona poduszka podejdzie np od Accorda/Civica ? Poźdro Wujek Żaba
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 15, 2011 15:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja bym wątpił, ale niechaj się wypowiedzą kompetentni.
[ Dodano: Wto Mar 15, 2011 15:23 ]
A no i pytanie. Czyżby chip zaczął o sobie dawać znać?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
a skąd ta pewność, że z Akorda i Civica nie podejdzie, toż tam też 2.0 SDI Roverkove montowali. A zadzwonić do ASO honda to nie można, może coś powiedzą
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Akurat tak się składa, że Raptileowi sie szybciej skonczylo przez chipa, bo na mapie nie chipowanej mu sie nie slizgalo, ale spokojnie, to tylko zarty byly
Można z powerflexa zamówić, ja mam takie na dole silnika (duża i mała tulejka), teraz będe pod skrzynie zamawiał za jakiś czas - silnik ewidentnie mniej lata pod maską ale wibracje są dużo bardziej odczuwalne - do wyboru co kto lubi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum