Wysłany: Czw Mar 17, 2011 17:02 [R 416] Nadkola do 416 i centralny zamek
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam mam 2 pytania:
1. Czy nadkola przednie od jakiejś Hondy będą pasowały do 416?
2. O co może chodzić z moim zamkiem centralnym (nie działa). Wszystkie zamki sprawne, gdy podłączam na krótko do akumulatora wszystko działa, przepatrzyłem całą inst. elektryczną od centralnego i wszystko OK. Czyżby nawalił moduł komfortu?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 17, 2011 17:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1. Czy nadkola przednie od jakiejś Hondy będą pasowały do 416?
Nie! z uwagi na inne lampy przednie w Hondzie i w Roverze. Przez to blotniki maja nieco inne ksztalty wlasnie przy lampie:)
misiekns napisał/a:
2. O co może chodzić z moim zamkiem centralnym (nie działa). Wszystkie zamki sprawne, gdy podłączam na krótko do akumulatora wszystko działa, przepatrzyłem całą inst. elektryczną od centralnego i wszystko OK. Czyżby nawalił moduł komfortu?
pilot Ci nie dziala?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Pią Mar 18, 2011 18:53
W r 416 nie ma jako takiego modułu komfortu. Centralnym steruje moduł alarmu i w przypadku jego wymiany potrzebny jest dostęp do kompa serwisowego aby ponownie go sparować z imo i kompem auta.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum