Wysłany: Sro Mar 16, 2011 20:25 [R45] Pytanie o serwis
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2001
Witam!!!
Nie wiem czy to jest dobry dzial ale chcialem zapytac sie gdzie w Polsce jest serwis rovera?
Chcialbym zapytac tez o ceny nowych oryginalnych czesci do rovera 45? Gdzie moge takie znalezc?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 20:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zajrzyj na stronę główną, tam znajdziesz wszystkie informacje.
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 22:09 Re: [R45] Pytanie o serwis
zbudny napisał/a:
Witam!!!
Nie wiem czy to jest dobry dzial ale chcialem zapytac sie gdzie w Polsce jest serwis rovera?
Chcialbym zapytac tez o ceny nowych oryginalnych czesci do rovera 45? Gdzie moge takie znalezc?
Aha. Dzieki. Mialem mala klizje (nie z mojej winy) i teraz chce sie zorientowac ile kosztuja czesci. Cena nie jest wazna bo ja za to nie place.;-) Chodzi mi dokladnie o tylny zderzak tylna lampe i klape bagarznika to tak narazie. Moze cos jeszcze dojdzie.
A jakie to byl ubezpieczenie bo ja mam PZU? Jepiej brac gotowke czy wstawiac i niech oni placa?
[ Dodano: Czw Mar 17, 2011 10:28 ]
u mnie zderzak lampa lewa i klapa jest do wymiany. Dochoda jeszcze 2 blotniki tylne bo delikatnie wstaly i trzeba je zrobic oraz byc moze prawa lampa. Reszte oceni blacharz jak przyjedzie.
Tak. Rozumiem. Chodzilo mi tylko o to z jakiej firmy byl ten rzeczoznawca. Wiem ze to idzie z jego oc. U mnie lakiernik wycenil naprawe na max 3000 zl. Teraz czekam na rzeczoznawce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum