Ciężko coś powiedzieć bo zdjęcia jak zwykle idealne Wersja bardzo ładnie wyposażona, z fotek raczej nic nie widać, jedynie chyba jakaś dziura na oparciu tylnego siedzenia przy podłokietniku. Wygląda na to że trzeba będzie ewentualnie jechać wziąć na kanał i dokładnie obejrzeć od dołu, skoro nikt go nie oglądał (wątku z tą sztuką nie pamiętam).
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Mar 2010 Posty: 305 Skąd: Kutno
Wysłany: Sob Mar 17, 2012 23:00
Witam!!! Ładny egzemplarz , przynajmniej na zdjęciu ,jak nie masz daleko można oglądnąć .
Sprzedawca wstawia trochę "kitu" ten R 45 nie ma żadnego ASR ,ESP czy GPS (chyba że na przyssawkę do szyby). Przebieg patrząc na na stan tapicerki pomnóż jakieś dwa razy. Czujnik grubości lakieru i ścieżka diagnostyczna powiedziała by więcej .Przez kilka miesięcy też szukałem roverka z silnikiem 1.8 uważam że jest optymalny do tego modelu -niestety nie trafiłem na nic godnego uwagi ,kupiłem diesla i puki co bezawaryjny. Byłem też raz w Płocku oglądać R 45 1.6 z 2002 roku w komisie w Górach przy salonie toyoty miał zarżnięty silnik ,a chcieli za niego 13tys (dwa lata temu), popukałem się w głowę i wróciłem do domu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum