siema
żeby wymontować poduchę pasażera musisz odkręcić schowek. Schowek trzyma się praktycznie na dwóch śrubach, trzeba odchylić osłonę nad nogami pasażera śruby są przy samych zawiasach schowka. Co do demontażu samej poduchy, to pewnie trzyma się na paru śrubach od sodu. Pamiętaj tylko żeby odłączać kable od poduchy na wyłączonym zapłonie, a i bądź delikatny przy demontażu schowka, mi się udało ułamać tam jeden plastik.
Chcę zobaczyć czy w ogóle tam jest, w innych roverkach z jakimi miałem do czynienia była ładnie obsadzona a w moim strasznie odstaje od reszty pulpitu (patrz załącznik) nie wiem co tam się dzieje pod tą klapką .
Chcę zobaczyć czy w ogóle tam jest, w innych roverkach z jakimi miałem do czynienia była ładnie obsadzona a w moim strasznie odstaje od reszty pulpitu (patrz załącznik) nie wiem co tam się dzieje pod tą klapką .
jeśli chcesz zobaczyć czy masz poduszkę, to odkręć tylko jedną śrube ze schowka, a potem stanowczo, ale z wyczuciem wyciągnij schowek poza te "uszy" co go blokują, potem się wygnij i jak zobaczysz 2 metalowe gniazda a w nich kable, to masz poduszkę
No ja nie najechałem na tyłek tylko tyłek najechał na mnie skręcałem w lewo a kolo cofał próbowałem uciec ale troszkę za szybko jechał, przyjechali miśki i stwierdzili winę Pana w Opla. Do wymiany na pewno maska, zderzak, pas przedni i chyba wzmocnienie zderzaka do wymiany a reszta się okaże jak otworze maskę na razie nic nie ruszałem czekam na rzeczoznawcę.
Witam i odświeżam temat, bo nic konkretnego nie znalazłem.
Czy może ktoś podmieniał samą pokrywę poduszki pasażera?
Pytam bo u mnie wygląda tak sobie, strasznie odstaje, a wiem że to problem chyba dość popularny w R45 i MG ZS. W R400 i civic-ach VI gen. wygląda to tak jak powinno. A może wychodziła jakaś partia poduszek w R45 która nie odstaje. Szukałem po szrotach ale wszystkie, które mieli do R45 wyglądają tak samo. Może da się zrobić jakąś podmianę. Proszę o poradę, może ktoś coś z tym robił...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum