Wysłany: Sob Wrz 10, 2016 11:05 [r25] silnik jak traktor
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 2004
myslalem ze zawalu dostane jak wsiadlem do swojego roverka. Odpalilem i silnik tak głośno pracuje, że nie da się tym jeździć. Chyba z 5 razy głośniej niż normalnie. Czy mial ktos podobny problem?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 10, 2016 11:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ostatnio tez tak mialem i myslalem, ze to z silnika, a okazalo sie, ze z przodu ukladu wydechowego (na wysokosci silnika) jest taka gumowa zlaczka i ona puscila.
Jesli natomiast przy okazji zaczelo Ci telepac samochodem na boki to moze nie pali na ktorys gar.
nie, juz wiem. Wypadła ta rura co jest pomiędzy tłumikiem i ........ czymś tam.
Ciekawym jest ze w roverze 214 si mialem dokladnie ten sam przypadek
[ Dodano: Sro Wrz 14, 2016 16:44 ]
Jakosc rovera zaczyna mnie niepokoić;/ Mam ten samochod od nieco ponad 2 miesięcy:
1) w oryginalnym dywaniku pojawiła się dziura
2) Lampa w kabinie raz działa raz nie
3) z tyłu przez światło przy deszczu wlewa się woda do bagażnika
4) odleciały wszystkie plastikowe osłony od klamek
5) noi ta rura od tłumika.
km222222 tutaj przedmówca ma rację, mamy R45 oraz streetwise (takie coś jak R25) i nie mamy żadnych problemów które ty wymieniłeś.
Wszystko trzyma się dobrze i działa pomimo wieku. W streetwise zaczyna tylko popuszczać olej z magla (w końcu 11 lat) a tak to wszystko oryginał i działa bez zarzutu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum