Wysłany: Czw Mar 31, 2011 11:01 [620 Si] ELM 327 zapalona kontrolka MIL
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Witajcie... jestem nowy na forum - poszukuję informacji czy do Roverka 620Si jest możliwe podłączenie Elma 327?... z informacji na aukcjach wynika, że tak ale sam już nie jestem pewien... jak zlokalizować złącze do podłączenia? czy potrzebna jest jakaś przejściówka? Wyskoczyła mi niestety dziś kontrolka silnika, która zapala się jakieś 100-200 metrów jak ruszę... Nie zauważyłem, aby silnik pracował nierówno, kopcił itd... Czy może mieć to coś wspólnego ze skrzynią automatyczną, która wydaje mi się że jakiś czas temu zaczęła szwankować? (rwanie, opadająca wskazówka prędkościomierza). Wtedy pomogło wyciągnięcie na chwilę bezpiecznika od sterowania silnikiem (wiem, że to głupie było) i wróciło do normy. Jeśli nie ELM to gdzie (do kogo) uderzyć z tym problemem?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 11:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum