Wysłany: Sro Mar 09, 2011 22:56 Brzeg Dolny - Wrocław i okolice - 20.03.2011
A więc czas na trzeci spot w Brzegu Dolnym
Termin jak widać wyżej. Z racji spodziewanym gości godzinę jeszcze ustalimy w trakcie rozmów i negocjacji (wstępnie 19:00)
Spotkamy się tam gdzie ostatnio czyli parking pod Intermarche. Wiadomo pizza w faraonie musi być a potem się zobaczy Jakieś tam pomysły na pewno się urodzoną.
Jak by ktoś nie wiedział gdzie jak i dlaczego to PW do mnie etc.
Lista.
1. kzrr
2. ?
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 22:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 23:16
1. kzrr
2. shilus (50%)
3. Dydo
No nie ma lipy, nie moze mnie tak zabraknąć Mam jednak nadzieje, ze godzina bedzie w miare przystępna dla mnie z racji tego, że w Poniedziałek mam na 6 do roboty, czyli musze wstać o tej 5, więc na dwie-trzy godziny to mi sie nie opłaca jechać raczej. Ale uj, pisze sie nawet, jesli mialbym tam pojechac na te 2 godziny Zapowiadają się ciekawe persony, więc i ja będę
SNASIV, jeśli chodzi o spot w Brzegu to tak personalnie koło 10 a samochodów tak pare mniej bo "delegacja" z Wrocka stwierdziła że przyjadą jednym Inter dobry knajpa blisko, parking duży
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
1. kzrr
2. shilus82 tak na 50%
3. Dydo
4. SNASIV
5. koper
6. rtworek
7. Jugol+ małżowinka+ placek
8. f1x (jak do tego czasu nie spadnie śnieg to z Radkiem )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum