Sama sprzedaję takiego Roverka. Jeździłam nim 5 lat i muszę z czystym sumieniem przyznać, że jasna tapicerka nie sprawiała mi najmniejszych problemów, mimo, że mam dziecko. Nie zaprzątałabym więc sobie tym głowy
i pod wątpliwość poddaję posiadanie przez niego ABS'u bo nigdzie pompy nie widzę, chyba że jest gdzieś ukryta niżej, ale nie pamiętam, muszę zerknąć u siebie . Klapa leży wręcz idiotycznie, jakby ucho zamka było podniesione do góry czy coś. Ma więcej niż 135 tysiaków na bank. Hak sugeruje, że coś było ciągnięte więc i sprzęgło do sprawdzenia. Ślady dolewania oleju na pokrywie zaworów i ten zbiorniczek - czuć HGF'a
Fakt ABS`u nie ma. Pompka jest troszkę pod zbiorniczkiem wyrównawczym a tutaj jej brak.
Jestem zdziwiony że takie modele wychodziły bez ABSu po 97 roku.
RRR, bierz samochód od kasjopea
Będziesz pewien że samochód to nie grat.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum