ale Bananowy Bandzior ma naklejkę z tyłu od strony kierowcy z adresem : www.tenis-maniak.pl a tu tego brak... no i ten Pan taki chyba nie podobny do Maniaq`a ( jakiś małolat )
No fakt, trzebaby coś zapodać....... tak to jest jak się po nocce grzebie w necie i jeszcze chce udzielać
A może Maniaq akurat pożyczył komuś furę i mu pstryknęli fotę A że wycięli progi hihi
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 18:12
adamsky8811 napisał/a:
Czekamy na "sprzedawczyka" - niech się wypowie
To są niemieckie materiały. MG Rover dostarczał samochody chyba do ADAC lub innej instytucji, która zajmuje m.in. kursami doskonalenia jazdy. Dostarczane były modele MG ZR.
Z tego co widze to zdjecia ,a przynajmniej napisy z hiszpani Moj BB nie ma progow, jest klekotem, i niestety ale dawno nie byl na torze
jutro przeczytam OCB dzis juz usypiam...
No artykul jak artykul... Fajnie opisuja, ale potem jakos na drodze tego nie widac by ludzie byli swiadomi O_o wczoraj pan busem polecial pod gore na podwojnej ciaglej rzad aut wyprzedzac, a za nim wybral sie omega, efekt taki, ze busem gdzies wskoczyl, a omega mi sie wpakowala prawie w bok, hamowalem, zeby chlopowi miejsce zrobic O_o
Jestem czlekwiem malej wiary po tym co widze na dorgach O_o przyklady dzis z dojazdu na wies, z W-wy - 3 pasy , dochodzi 4 z prawej do skretu, to juz 2 musza byc zablokowane, bo ze srodkowego cwaniaki, chca skrecic, obskakujac tych co stoja grzecznie na prawym pasie . Kawalek za tym , pani w sluzbowce pasacie, z lewego skecila w prawo , gdybym nie hamowal, to by mnie zachaczyla, bo wpakowala sie mi pod sama maske jak JUZ zhamowale, gdyby nei hamowanie wbilaby mi sie w lewy przod swoim tylem O_o O kowbojach w swoich super autach co wjezdzaja na skrzyzowanie jak nie moga zjechac , nawet juz nie wspominam O_O to gdzie jest policja >? odpowiadam, czeka na 3 pasmoweym wlocie do W-wy od poznaniaa, i na zjezdzie z autostrady, gdzie jest zwezenie i 70 kolejna budka gdzie pobieraja myto
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum