Nie mam za dużo kasy a to auto wygląda całkiem fajnie i ma super wyposażenie.Właściciel mówił ze są do pomalowania maska i klapa oraz błotnik to lakier schodzi.Ogólnie jak te autka się sprawują?Jak z dostępnością części?Silnik raczej dynamiczny czy ekonomiczny ?:) Na co zwrócić uwagę kupując to auto?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 10:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W lewy przod byl chyba lekko bity bo szybki lampy nie ma i maska lekko wystaje. A co do dynamicznosci to da rade powyprzedzac powinno palic tak 9-15(lpg) . Auto to w sumie honda accord wiec problemow z czesciami nie ma No chyba, ze chodzi o ceny niektorych czesci
Właściciel zarzeka się że mechanicznie auto jest do jazdy i że wszystko jest ok,Mówił tylko o malowaniu tych elementów.Podobno auto kupił dla siebie w styczniu ale trafiła się inna okazja i teraz tego sprzedaje a powymieniał filtry oleje i poopłacał go. No fakt cena jest bardzo 'okazyjna'.Do Wyszkowa mam ponad 100 km i nie wiem czy opłaca się jechać
Właściciel zarzeka się że mechanicznie auto jest do jazdy i że wszystko jest ok,Mówił tylko o malowaniu tych elementów.Podobno auto kupił dla siebie w styczniu ale trafiła się inna okazja i teraz tego sprzedaje a powymieniał filtry oleje i poopłacał go.
Zdziwił bym się jakby powiedział Ci, że to trup i chce sie go szybko pozbyc stad cena taka.
Zawsze możesz spróbować, ale po zdjeciach wygląda tragicznie. Nawet szkoda wymieniac mankamentów Ja tylko patrząc przez pryzmat własnej osoby dałbym sobie spokój.
Za ta cene to koleżanka Tico kupiła w świetnym stanie.
Oprócz odstającej maski, błotnika i mocnego zużycia wewnętrznego na pierwszy rzut oka więcej poważnych rzeczy nie widać... ale... samochód świeżo kupiony, zarejestrował go gość, być może ten rozrząd i filtry też wymienione, ubezpieczenie, przegląd jest... to się zastanów kto tak robi inwestując w samochód i później sprzedając za małą kasę. Najbidniej wydał na niego 1500zł od kupna. Jest duża szansa, że coś "wyszło" nagle i facet chce po prostu szybko się tego pozbyć, a że wali tak niską cenę to można się spodziewać, że coś grubszego.
Oczywiście zawsze jest jakiś procent szans, że wszystko ok... ale osobiście bym na to nie liczył
Wiem ze za te pieniądze nie znajdę ŻADNEGO godnego uwagi auta ale niestety jestem skazany na auto "do poprawek".Dla mnie samochód może być bity,szpachlowany itd. Zależy mi tylko i wyłącznie na stanie mechanicznym a tego bez oględzin raczej się nie dowiem.Dwa poprzednie auta też były po dzwonach ale mechanicznie wszytko było ok i dobrze się sprawowały.Weźcie pod uwagę że auto jest do malowania.
Zwróćcie uwagę na przedni prawy reflektor. wpadł do środka dość sporo.
Ten cały przód to musiał by obejrzeć dobry mechanik, bo mozna kupic niezłą mine.
No właśnie ja mu mówiłem że te prawo koło jest krzywe to mówił że chyba coś mi się przyśniło i że na 100 % nie jest krzywe.Podjadę tam w poniedziałek i się okaże bo do tego czasu i tak go nikt nie kupi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum