Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Witam!
Czy jest możliwość sprawdzenia miernikiem czy pilot działa? Chodzi oto, że mam drugiego pilota tylko że on nie działa i nie działał gdy kupowałem auto. Rozebrałem go i była odłamana nóżka w mocowaniu baterii to ją przylutowałem ale pilot dalej nie działa. Teraz chciałbym jakoś sprawdzić czy pilot jest nadal uszkodzony czy też ten pilot nie jest od mojego auta, a właściciel (tj. komis) dał mi tego pilota na odczepne bo zastrzegałem że auto ma być z kompletem pilotów... Dodam że jest to pilot 3TXB z R200
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 05, 2011 16:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ogólnie jest możliwość sprawdzenia pilota, ale nie zrobisz tego zwykłym miernikiem, potrzebny jest jakiś tester radiokomunikacyjny pracujący w zakresie 433.920MHz
Czyli nic z tego, pozostaje go zanieść do ewentualnej naprawy. Dzięki za odpowiedź. Ps. na innym forum gość sprawdzał pilota oscyloskopem, niestety takowego sprzętu nie posiadam:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum