Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam Roveroviczóv;)
Planuje wymianę sprzęgła i przy tej okazji planuję wymienić uszczelniacz wału korbowego, jednak jak wiadomo, występują metalowy i plastikowy.
Czy można jakoś sprawdzić bez rozbierania jaki będzie prawidłowy?
Chciałbym ze względów finansowych zrobić to jedną robotą, a z kolei nie chciałbym być przez tydzień uziemiony czekając na wymianę uszczelniacza.
Uszczelniacz chcę kupić u Tomiego a mój Roverek jest z 1995 roku.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 08, 2011 18:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bym tak zrobił, gdybym miał dostępne części na miejscu. A ja będę zamawiał z Tomateam wysyłkowo.
A czy to nie jest tak, że w miejsce montażowe wymiarowo będzie pasować i jedna i druga w takim razie? Z tego co mi mówił mechanik z własnego doświadczenia, to w innych markach jakie robił, zazwyczaj były metalowe
[ Dodano: Pią Kwi 08, 2011 20:12 ]
O proszę, hehe chętnie bym wpadł na jakiś spot. Kiedyś parę razy odwiedziłem parking Magnolii, ale odkąd zacząłem pracować w weekendy zwyczajnie nie mam czasu. Od poniedziałku do piątku zajęcia na uczelni, sobota i niedziela w pracy od rana do wieczora ale jak kiedyś znajdę czas, gdy będzie jakiś spot organizowany, to z chęcią wpadnę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum