_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Pogoda nie sprzyja, ale wiecie... trzeba mieć scenariusz jakiś. Jak się ma plan, to łatwiej kręcić cokolwiek. Po za tym, niewiele osób wie, że wśród nas, jest "charakteryzatorka"
Może sama się przyzna i ujawni
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No ale to jest średnio wykonane
Obiekt leci przed domem, uderza za domem... no wszystko kwestia stworzenia obiektu, animacji, itp. itd. Ja tego nie potrafię, bo nie mam zmysłu grafika
Ten samolot z filmu wizarda jest fajny.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
To jest jeden z pierwszych projektów w którym łączyłem obiekty 3D z filmem
Mam jeszcze kilka takich filmików, ale nie wrzucałem ich na YT bo się
A to jest jakieś Twoje hobby czy praca?
Ja mam tutoriale p. Drozda i z nich coś próbuję. Dodatkowo mam jeszcze jakieś poradniki w formie video, ale niestety brakuje talentu i zmysłu Dlatego do składania filmu to tylko ew. korekcja kolorów, redukcja szumów, jakieś efekty typu. stary film, poświata, zepsuta kamera, no i jakiś tam napis czy śledzenie punktu i stabilizacja.... więcej nie umiem
Pokazałem Twoje prace wspólnikowi i skomentował "!@!$#, jakieś pechowe to podwórko"
Próbowałem jeszcze swoich sił w lataniu, ale kompletna klapa.
Nawet nie udało mi się, wyciąć sylwetki z jednolitego tła i wrzucić w inne tło. Kupa straszna mi wychodziła Jedyne jeszcze co mi się udało to poprawić cerę na filmie - ale to z poradnika na YT.
Na 99% również się pojawię potrzebował bym tylko jakiś informacji jak tam dojechac ponieważ nigdy nie byłem... Chyba że ktoś będzie przejeżdżał przez ulice żwirki i wigury / hynka ? Lub mogę się z kimś gdzieś ustawic ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum