Mam auto prawie od roku. Standardowo wymienione zostały filtry i oleje. Poza tym raz przepalił się bezpiecznik i został wymieniony czujnik poduszki i panel od sterowania okien i lusterek. Był uderzony w prawy przedni bok.
Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 18:48
pietras06 napisał/a:
Mam auto prawie od roku. Standardowo wymienione zostały filtry i oleje. Poza tym raz przepalił się bezpiecznik i został wymieniony czujnik poduszki i panel od sterowania okien i lusterek. Był uderzony w prawy przedni bok.
Pytałem czy teraz.
W tej sytuacji wszystko wskazuje na problem ze stacyjką lub kostka dochodzącą do niej. Odkręć osłonę kolumny i sprawdź kostkę. Możesz również psiknąć do stacyjki jakimś preparatem smarującym np. smarem silikonowym do zamków.
Według Rave wynika, jeżeli jest walnięty immo (EWS-3) na paneli może nic nie zapalać się. Również to może być przy przepalonych bezpiecznikach 12 (pod maską) i 6 (w kabinie). Brać Rave, schemat "Charging and Starting", miernik i do roboty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum