Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 18:44 [R400] Linka maski urwana
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1995
Witam, mam problem poniewaz urwała mi się linka maski tuż przy samej rączce w kabinie i trzeba otwierać kombinerkami. Szukałem linki i znalazłem za 24,60zł
LINK Czy są jakies inne tańsze zamienniki które mogę dostać w Lublinie lub w sprzedaży wysyłkowej?Z góry dzięki za pomoc;)
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 15, 2011 18:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
matko linka kosztuje 25 złotych i jeszcze to za dużo... zapewne dopasujesz jakąś od innego samochodu, ważne żeby na długość był podobna, najprościej to chyba wymontować linkę i podjechać do sklepu i coś dopasować, na pewno pasuje tez od hondy civic 95-00
Wysłany: Sro Maj 25, 2011 21:28
zakupiłem linkę od maski ze sklepu LINOR (link do sklepu z pierwszego postu) - zapłaciłem 36,60zł z przesyłką,
linka idealnie pasuje na długość jednak były małe problemy z mocowaniem linki gdyż nowa linka ma inne zakończenia pancerza (inne uchwyty/mocowania) troszkę grubsze więc trzeba było pilnikiem rozszerzyć otwory mocujące linkę przy zamku jak przy rączce do otwierania maski,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum