Kiedy w najbliższym czasie jest planowany jakiś spocik? Myślałem o przykładowo 7.05 - tradycyjnie pewnie Wielka Rura - po zakupie MG będę miał pewnie sporo pytań, i najlepiej byłoby się zwrócić bezpośrednio do klubowiczów.
Ostatnio zmieniony przez practicator Sro Maj 04, 2011 12:53, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 23, 2011 19:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mnie pasuje i pewnie będę. Proponowałbym może jakiegoś grilla na "STARYM LOTNISKU". To i tak jest przy Wielkiej Rurze, tylko po drugiej stronie ulicy. Miejsca jest sporo. Jakieś krzesełka można sobie zabrać. Każdy weźmie sobie to co będzie chciał zjeść z grilla czy jakiś napój i impre się zrobi. A samego grilla to się weźmie. Moim zdaniem to lepsze niż stanie na parkingu. To tylko propozycja... Więc co Wy na to???
Jak dla mnie świetny pomysł. Jakby ktoś chciał to w ramach spota i 400 można by zrobić - tylko na druty trzeba by uważać, bo ostatnio prawie oponę straciłem.
_________________ Czytanie postów na forum może powodować schorzenia psychiczne i utratę wiary w ludzką inteligencję
Pomysł bardzo fajny - gorzej pewnie by było z wykonaniem niestety.... Niedawno (bodajże początek kwietnia) był lokalny w Krakowie - z tego co widziałem po fotkach - a niestety nie miałem przyjemności być - było około 10 autek. Kurcze gdzie te czasy co pod wielką rurą stało 20-30 Roverków/emdżików ....
SŁUCHAJCIE...
Każdy wie, że pomysł jest fajny i że z wykonaniem jest gorzej. Sęk w tym, że nie wszyscy muszą przyjeżdżać roverkami/mg-kami. Każdy z nas ma znajomych, przyjaciół, żony, dziewczyny, kochanki, itd. Zaproście ich, niech przyjadą z Wami. Tu chodzi o spot i integrację... Niech to będzie coś innego niż tylko stanie na parkingu z rękoma w kieszeni...
z tej trójki akurat proponowałbym zaprosić tylko po jednej osobie
Również podpinam się pod tym, że pomysł fajny jednak ten termin dla mnie odpada, bo będę prawdopodobnie wtedy na zajęciach ze szkoły (w Lanckoronie...).
_________________ Doświadczenie to coś, co zdobywasz tuż po chwili w której go potrzebowałeś.
Jeszcze kwestia prowiantu - czy każdy przynosi swoje papu, czy robimy tak, że jedna osoba zbiera składkę (przelew na konto) - kilkanaście złotych, za to kupujemy węgiel, mięsko, chlebek, napoje bezalkoholowe, a procenty każdy we własnym zakresie?
Nie wiem czy ktoś będzie miał czas na to żeby zajmować się składkami. Myślę, że papu i piciu każdy w swoim zakresie. Jak ktoś przyjedzie sam to sobie kupi tylko dla siebie, a jak ktoś przyjedzie ze znajomymi???!!!
Lista chętnych:
1. Artu
2. nikon
Moim zdaniem to miejsca siedzące każdy sobie weźmie, jak chce na czymś siedzieć. Po drugie to kto ma grilla i kto mógłby wziąć. Jeżeli chodzi o mnie to napewno zabezpieczę worki na śmieci bo przecież dbamy o czystość!!! Węgiel do grilla wezmę i też coś do rozpalenia. Myślę, że jeden worek starczy??? Stołu nie mam, (chyba, że ławę z domu wezmę ).
ja mogę zadbać o mięsiwo jeśli ktoś chce - kupię 5-10 karczków i zamarynuję dzień wcześniej - jeśli ktoś reflektuje to proszę o priva z ilością - wygodniej będzie niż żeby każdy wiózł ze sobą 1-2 szt.
kiełbaski też mogę kupić od razu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum