_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
No, ja pamietam spocik, ktory z Marecki i Majkelem skonczylismy o 6 rano (przynajmniej jakos tak bylem w domu). Co wiecej to chyba byl jakis spontaniczny spot w srodku tygodnia
BTW, Bede na chwile, bo mam graty dla Tomiego. Gdyby ktos chcial jakies graty z ZSa/R45 to pytac, bo wczoraj z maciejem rozbebeszylismy dawce dla mojego R. Niedlugo zrobie liste jakas dostepnych rzeczy z fotkami to latwiej bedzie
No, ja pamietam spocik, ktory z Marecki i Majkelem skonczylismy o 6 rano (przynajmniej jakos tak bylem w domu). Co wiecej to chyba byl jakis spontaniczny spot w srodku tygodnia
BTW, Bede na chwile, bo mam graty dla Tomiego. Gdyby ktos chcial jakies graty z ZSa/R45 to pytac, bo wczoraj z maciejem rozbebeszylismy dawce dla mojego R. Niedlugo zrobie liste jakas dostepnych rzeczy z fotkami to latwiej bedzie
zagłówek będzie pasował do 400? dysponujesz tylnim?
nikt nie zdaje sprawy ze spotu?
Było moim zdaniem bardzo zajebiście, było jakoś tak inaczej, jakoś tak z sercem, czuliście to? Może przez ten deszcz i dżdżu krople spływające po naszych roverkach sprawiły, że poczułem magię spotów warszawskich
Ley do konca nie wiem jak to z nia bedzie bo z GTI jestem bardzo zadowolony, a z drugiej strony chcial bym cos nowszego
Jedno jest pewne-cale zycie nie bedzie w moim posiadaniu
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum