Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witam.
dopiero niedawno zauwazylem ze brakuje mi tej oslony w sumie przy kupnie zdziwilo mnie ze pasek jest na wierzchu ale skupilem sie na jego ocenie i po ogledzinach wyszlo mi ze jest w dobrym stanie. czy brak takiej oslony w czyms przeszkadza? wiem ze trzeba uwazac na zabrudzenie ale czy mozna spokojnie jezdzic?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 03, 2011 21:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
może się okazać że jakimś cudem coś Ci tam wleci i wtedy nieszczęście gotowe, jeździsz póki wszystko jest ok, a jak się coś tam dostanie to możesz mieć silnik do generalnego remontu
[ Dodano: Sro Maj 04, 2011 07:47 ]
mam taką osłonę do silnika 1,4 16V ale chyba są takie same...
tak wlasnie sobie myslalem ze lepiej z oslona niz bez pojade na szrota i cos wykombinuje. a jest jakas oslona na pasek wieloklinowy czy ten akurat pozostaje goly?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum