Wysłany: Sob Maj 14, 2011 08:03 Witam wszystkich Roveraków ;) [Wrocław - Lublin]
Witam Panie i Panów.
Na razie nie jestem jeszcze posiadaczem Roverka ale gorączkowo poszukuje tego jedynego. Jestem z tych trochę w gorącej wodzie kąpany xD Jak się uprę to muszę to mieć teraz zaraz i pewnie coś niebawem kupię. Zastanawiam się nad 400 i 600 Roverkiem. Wcześniej miał być 45 i 75. Ale doszedłem do wniosku, że wydam trochę mniej i dołożę trochę na remont auta i będę jeździć czymś dobrym niekoniecznie nowym Lubie dbać o swoje autka.
Coś szczegółowego o sobie:
Jestem z Wrocławia. Często bywam w Świdniku (koł. Lublina) Rodzinne miasto małżonki.
Śliczny i śmieszny synek
Pracuje przy remontach Śluz Spawacz, monter, marynarz, pomocnik obsługi nurka xD
23 Latka
Pozdrawiam jeszcze raz Rovermaniaków
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 08:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
^_^ Mam to z wielu for internetowych. Swojego czasu masę grałem w gry mmo i prowadziłem serwer pod jedną z gierek. W tym środowisku tak się piszę i jakoś się przyzwyczaiłem. wpadło w Krew.
Witam
Autko już posiadam Kupiłem 45 2000r. Dałem aż 8k plus rejestracja. Ściągany z Belgi.
W autku sporo trzeba zrobić
Na liście mam:
1. Zawieszenie (w opłakanym stanie) -
2. Ogarnięcie płynów i rzeczy eksploatacyjnych (rozrząd, olej, płyn chłodniczy, hamulcowy itp.)
3. Wymiana sprzętu Audio. Uporządkowanie w kabelkach.
4. Zakup zimówek oraz kołpaczków
5. Uszycie pokrowców z Weluru w jasnych kolorach. Te które mam są czarne za ciemne
6. Pozbycie się przykrego zapachu już na ukończeniu.
7. Po wymianie Przepływki
8. Zakup letnich opon i Alufelg
Sporo osób go poleca ale mam znajomego brata Więc u niego będę robić. A rzeczy poważniejsze to jadę do Lublina i tam mam naprawdę godnego polecenia mechanika.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum