Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2000
Witam . Jestem nowy na forum , i zwracam się z pytaniem :
jakie fotele + kanapa pasują do Roveru 25 . Bo w moim są już zurzute w szczególności kierowcy,a jak już zmienić to na coś ciekawego co by przykuło uwagę . Szukałem w necie ale nigdzie o tym nie piszą . Mam nadzięję że ktos mi pomoże , czytałem wiele postów na tym forum i na prawdę nieświadomie mi pomogliście
Nie wiem czy temat umieściłem w dobrym dziale, z góry przepraszam i dzieki za pomoc.
Ostatnio zmieniony przez oleksiak Sro Lis 28, 2012 19:00, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 26, 2012 21:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
R200/R25/MG ZR/STREETWISE od tych modeli kompletna tapicerka pasuje plug&play, w tym, że w niektórych Streetwise, tylna kanapa była dzielona tzw. miał tylko dwa siedzenia.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Maj 2011 Posty: 74 Skąd: Knurów
Wysłany: Czw Lis 10, 2016 16:02
herobot napisał/a:
Mam pytanie czy ze streetwise są te fotele tak wyprofilowane jak te od ZR ? Czy jakoś "gorzej" ?
Nie miałem okazji siedzieć w ZRce, ale moge powiedzieć, ze fotele ze STREETWISE'a sa bardzo wygodne do tego nieźle się prezentują.
Przy zakupie kompletu trzeba zwrócic uwagę czy jest to wersja dla czterech, lub pieciu osób.
Obecnie na allegro są wystawione dwa komplety, pięcio I czteroosobowe, niestety oba wymontowane z "anglików"
http://allegro.pl/rover-2...79.html#thumb/6
Właśnie przymierzam sie nad kupnem tego 5 osobowego i nie byłem pewny czy będzie o wiele wygodniej niż na welurowych zwykłych fotelach z 25 Tylko ta regulacja mnie boli ponieważ mam ponad 190 wzrostu
A i jeszcze jedno siedziałeś w tych fotelach w Streetwise czy w zwykłym 25 ?
To przełóż z nowych foteli na swój poszycie i gombki i regulacja zostanie, ew. stelaż oparcia tez do przekładki
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum