Co do ceny to nie tak jak na ogłoszeniu 7,5tys ale 5tys(możne coś by się jeszcze z targowało) i nie wiem czy warto czy nie, bo jest trochę roboty. Przód by trzeba pewnie wszczepić nowy i nie wiadomo co z progiem bo też jest wgnieciony. Byłem oglądałem go tak jest ładny i silnik nic nie oberwał, ale czy koszt naprawy nie wyjdzie więcej jak dołożyć tysiaka i kupić dobre zarejestrowane auto.... Tak liczyłem to cześci + rejestracja ok 6tys ale wiadomo jak jest z rozbitkami a to to a to tamto wyjdzie itp.....
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 12:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Maska, błotniki, drzwi kompletne, zderzak, cały pas przedni, może chłodnica gdzieś "pękła", wózek przedni, lewa strona zawieszenie, walnięta chyba lewa podłużnica (dziwnie zdjęcia robione więc dobrze nie widać), próg, lampy, atrapa, skrzynka bezpieczników najlepiej nowa chyba, że tą podreperować. Ogólnie dużo drobnych usterek które mogą sporo kosztować, do tego doliczyć pierdoły jak jakieśuszczelki, kierunkowskazy, przeguby, plastiki i takie tam to może sporo wyjść a i tak nie wiadomo czy uda się wyprowadzić na prostą, geometria, przeglądy.... chyba mało opłacalne jak już sam zaznaczyłeś. Gdyby zszedł z ceny i nie trzeba było kleić z dwóch to byłoby ok.
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
Raptile, Co tak drogo za tę ZR trza wiedzieć od kogo kupować i gdzie
[ Dodano: Sro Maj 25, 2011 11:41 ]
A tak sie rozglądałem na allegro i szukałem do niego części i na alledrogo za sam przedni zderzak chcą 1800zł a w tym poczaskańcu nie pamiętam czy był dobry czy nie bo przód nie dostał. Ale odpuszczę go sobie bo fakt juz go nikt tak nie zrobi żeby auto zostawiało 2 a nie ze 3 albo i 4 ślady No chyba że gość puści za jakieś grosze całe na części
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum