Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 178 Skąd: Wrocław
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 14:20 [R45] Porządek w kablach, naprawa radia
Witam
Zakupiłem Roverka 45 i nie działa mi radio. chciałem doprowadzić je do ładu. Pytanko kto we Wrocku podjął by się zadania naprawienia radyjka. Oraz mniej więcej ile by to kosztowało
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez apples Wto Cze 14, 2011 17:09, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 14:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
NiceMan, a może dałbyś nam wskazówkę jakie masz te radio ?
Co innego analog, co innego radio z wyświetlaczem 17" LCD ii mega bajerami.
wiem że koło mnie jest na ul. kochanowskiego Auto Alarm Car Radio-Wrocar. poszukaj w necie numeru.
zrob zdjęcie i napisz jak się objawia ta usterka.
jest wiele możliwości najprostsze to:
bezpiecznik, upalony przewód masa albo napięciowy, upalona ścieżka na płycie radia,
naprawa samego radia może się nie kalkulować, teraz za 150 zł możesz kupić bardzo dobre używane radyjko.
a byle jaka naprawa radia na pewno nie kosztuje mniej niż 30-50 zł, a może osiągnąć kwotę i 150 także się zastanów no ale napisz dokładnie co i jak będziemy działać
Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 178 Skąd: Wrocław
Wysłany: Czw Cze 02, 2011 20:58
Usterka dziwna. Radio raz działa raz nie. Pochodzi z 10-15 min za chwile przerwie. Wyłączę autko i włączę radio nie działa. Ale jak włączę i wyłączę radio tak kilka razy to radio zadziała ale na chwilę. Bezpiecznik ok. Kable odpinałem i też są ok dziwne. Jutro może podepnę radio taty i zobaczę jego jak się zachowuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum