Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
Witam,
wymieniałem dziś oleum w moim roverku, widząc, że stary zamontowany filtr to MG ROVER Original Parts myślę sobie, hmm, Niemcy (stamtąd pochodzi mój R) nie oszczędzają na oryginalnych częściach:) Odkręcam filtr, patrzę a tam napis MADE IN POLAND :):) Jakież było moje zaskoczenie, gdy zobaczyłem, że oryginalne części zamienne do roverków robi się także w Polsce Ciekawe czy jeszcze jakieś podzespoły były u nas produkowane??:)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 21:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wymieniałem dziś oleum w moim roverku, widząc, że stary zamontowany filtr to MG ROVER Original Parts myślę sobie, hmm, Niemcy (stamtąd pochodzi mój R) nie oszczędzają na oryginalnych częściach:) Odkręcam filtr, patrzę a tam napis MADE IN POLAND :):) Jakież było moje zaskoczenie, gdy zobaczyłem, że oryginalne części zamienne do roverków robi się także w Polsce Ciekawe czy jeszcze jakieś podzespoły były u nas produkowane??:)
W Roverach i MG bardzo wiele części jest produkcji Made in Poland
W kwestii filtrów, oryginalne filtry z napisem MG ROVER pojawiły się w momencie, gdy Filtron został sprzedany amerykańskiemu konsorcium posiadające markę WIX.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum