Wysłany: Nie Maj 08, 2011 20:46 Wylogowanie z forum
Witam od dłuższego czasu mam problem w tym ze przelądarka sama wylogowuje mnie z forum(nie tylko tego)
zaloguje sie prubuje otworzyć posta i lipa "Nie jesteś zalogowany"
Często nawet w po 5 sekundach już sie wyloguje
Win XP sp3 Antywirus NOD32 internet radiowy
HELP
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 20:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Spróbuj wyłączyć antywirusa na skanowanie połączeń WEBowych (strony www), albo w ogóle go wyłącz na 20 min. i sprawdź wtedy. Dodatkowo wyczyść cookies na stronie oraz pliki tymczasowe. No i rzecz jasna - sprawdź na innych przeglądarkach (IE8/9, FF, GH, OP).
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Wciąż ten nod się pojawia. Czyli kwestia netu odpada. Myślę, że któryś z programów killuje Ci sesje... no sam nie wiem jak to nazwać. W każdym razie był już taki problem z Kasperskym na innym forum. Wyłączenie restrykcji na połączenia www pomogły.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
na stronie roverki.pl dalej jestem zalogowany a tu na forum lipa
Fakt tylko Nod na obu kompach jest wspólną aplikacją ale co z tym zrobić
wyłaczalem noda i nic
Mogę spróbować Ci pomóc, jak kilku osobom tu na forum, ale to wymaga większego zaufania i zainstalowania oprogramowania, które pozwoli na zarządzanie Twoim kompem zdalnie. Wygląda to tak, jakbym usiadł u Ciebie w domu i patrzyłbyś zza moich pleców co robię. Inaczej za dużo jest przyczyn mozliwych
To był problem samego systemu i być może konfiguracji/instalacji NOD32.
Nie wierze, żeby sam program robił tego typu problemy raczej w połączeniu z jakąś wadą systemową. Niemniej jednak, nie do końca dobre dla mnie rozwiązanie, ale na pewno skuteczne - reinstalacja Windowsa pomogły koledze.
Ja zwykle przed decyzją o reinstalacji windy, próbuję jeszcze czyszczenia rejestru oraz autostartu serwisów (ale nie tego w Start-Menu tylko poprzez jakiś program narzędziowy), defragmentacji dysku oraz dla spokoju skanuję system na obecność AdWare. Żebyście wiedzieli ile problemów można rozwiązać samym czyszczeniem rejestru
To jest windows oryginalny, czy jakiś pirat?
Robią Ci się z automatu jakieś aktualizacje systemu?
Może w międzyczasie instalowałeś jakieś sterowniki?
Pamiętasz po którym kroku się to zdarzyło?
Gites napisał/a:
Żebyście wiedzieli ile problemów można rozwiązać samym czyszczeniem rejestru
Żebyś Ty wiedział ile ludu przychodzi po naprawę systemu po nieudolnym samodzielnym czyszczeniu rejestru Bo się naczytają głupot w necie i używają wynalazków.
postawiłem systen sterowniki i programy i było ok poten zaintalowałem avasta restart i dupa
a winda no wiesz..... 12354 kopia XP sp 3 professional bez aktywatora
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum