Wysłany: Czw Maj 26, 2011 11:53 [R416] Czy takie opony wejdą do R400?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam wszystkich,
mam pytanie czy opony o rozmiarze 196/65/15 wejdą do Rovera 400?Ewentualnie na jaką felgę je zarzucić?
Zostały mi opony po innym wozie w tym rozmiarze, a że są to nówki(zrobiłem z 500 km) to szkoda sprzedawać.
Są to zimówki VREDESTEIN Sportrac 3.
dokładnie takie:http://www.netcar.pl/opony/letnie/osobowe/vredestein/vredestein+sportrac+3+195+65r15+91v,195%2065R15,22,0,5-0,115553821,szi.html
Z góry dziękuję za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 26, 2011 11:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wejść wejdą (jeździłem tydzień bo nie miałem wyjścia) Jak gibnie na dołku jak będzie obciążony to może trzeć. Wyglądają bardzo baloniasto w roverku, szkoda zakładać.
Tył będzie ok ale przód ociera przy maksymalnym skręcie aczkolwiek da się jeździć choć przy parkowanie i zawracaniu ciężko. Wiem bo sam jeździłęm jedną zime. No i fakt nie ładnie wyglądaja w roverku.
W związku ze związkiem chyba sprzedam cały komplet, bo są razem z felgami.Po co się męczyć.
Kiedyś jeździłem latem na zimówkach(co prawda nie dużo) i nie polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum