Wysłany: Pią Maj 27, 2011 07:29 [R25] Jak wyłączyć automatyczne zamykanie drzwi?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2005
Witam, jako świeżo upieczony posiadacz Rovera 25 2005 r. mam małe pytanko do bardziej doświadczonych użytkowników. Otóż chciałbym wyłączyć funkcję automatycznego zamykania drzwi po (zdaje się) przekroczeniu prędkości 8 km/h. Strasznie mnie to denerwuje, a jak dotąd wszelkie próby spełzły na niczym . Auto zostało sprowadzone z Włoch i nawet tłumacząc instrukcję w translatorze nadal jestem w kropce. Jasną sprawą jest, że wyłączyć się to jakoś da. Może ktoś pomoże..
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 27, 2011 07:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Trochę byłoby dziwne gdyby nie dało się z pilota/przycisku...jednak kombinowanie na niewiele się zdało..przytrzymanie przycisku na desce od zamykania zamków jedynie załącza alarm..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum