Wysłany: Sro Maj 11, 2011 16:41 MG ZS 180 z zielonej gory
witam ogladal kots to auto na zywo??
moze ktos ma blisko??
nie interesuje mnie tu silnik
choci o stan blacharski i wnetrza.
ciekawe czemu sa takie kola (ktos przyciol felgi na handel i wpasowali byle od samochodu na 4szpilki??)
http://allegro.pl/mg-rove...1592214632.html
czy sadzicie ze jesli ten slilnik nie odpala (jest w jakis tam sposob uszkodzony) to czy bedzie w nim cos wartosciowego?? przy sprzedazy takiego silnika na czesci??
tam ten kolektor chyba jest wartosciowy tak?? ma jakis nie typowy osprzet v6 ktorego posiadacze czesto szukaja??
adamsky, pomyslimy pomyslimy bo mi tez sie podobaja ale nie wyobrazam sobie ich w moim wnetrzu do jesnego dywanu
poprostu chcialym takie kubly w kremowym kolorze
ale jak cos to w tygodniu pogadamy bo wtedy zapadnie decyzja czy jade i czym
od razu mowie ze blacharka przod i tyl kierka z poduchami mg zawieszonko i hebelki nie na sprzedaz chyba ze z 45
a fotele to zdecyduje jak naprawie auto no i poczekam na twoja propozycje $$
borek88, do mojego by podeszły bo ciemno u mnie a i lakier niebieska perła.
Art-Bizar ma fotele od 350 ale to angliki, a kupić całe auto na częsci to trzeba by mieć garaż... a ja takowego nie posiadam. Zresztą, zobaczymy czy się zdecydujesz, w jakim będą stanie itp
no ja raczej zdecydowany teraz wchodza w gre sprawy finansow bo musze wylozyc na auto na blacharza i lakiernika calosc wiec wlasnie w czasie jakby ERKA stala u lakiernika to by moglo isc pare czesci
ja gdzie trzymac mam gorzej z laweta no i kawalek drogi jest wiec kolejne koszty
a co do foteli to tutaj jest europa
bedziemy gadac jak przyprowadze i nie zlapia mnie albo mojej luby za serce bo wtedy bede musial do tapicera zeby niebiesi element zmienil na kremowy skaj i jest punkt zaczepienia jak nadal nie bede tego widzial to ty albo allegro
[ Dodano: Nie Maj 29, 2011 10:46 ]
prosze tych co maja oko do oceny auta na foto co do wypadkowosci
i znawcow mg zs czy to auto jest oki pod wzgledem blachary
bo sprzedawca mowi ze orginalny lakier ale wiecie nie chodzi o to ze tam zostal wrzucony drugi zderzak i pomalowany
bo jak juz laweta bedzie to bym nie chcial placic za nia
poprostu nie chce zeby tyl czy przod byl spachlowany i malowany
ponizej linka do wiecej foto autka
LINK!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum