Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2001
Witam, pytanie kieruję do osoby która miała już z tym styczność, a mianowicie ostatnio zauważyłem jak by coś świszczało i piszczało pod spodem samochodu i okazało się ze mam dziurawy łącznik elastyczny kolektora, pytanie tylko jaki on ma rozmiar, szerokość i długość, bo mechanik mi powiedział 100zł za część i kolejną stófke za robote, a z tego co widzę to na allegroszu można by to spokojnie taniej kupić tylko nie znam rozmiaru, bardzo proszę o pomoc w tej sprawie.
Ostatnio zmieniony przez gregoriuss Pią Cze 03, 2011 10:11, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 02, 2011 22:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
gregoriuss! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji Obrazek
[/*#$%#*]
przeciez pisze zgodnie z regulaminem, post nie chciał mi wejść bo co chwila informowało mnie ze potrzebny jest taki znak w nazwie[i] to dałem dwa i jest spokój.dziekuje za pomoc
[ Dodano: Pią Cze 03, 2011 11:09 ]
PTE napisał/a:
Może i kupisz taniej, ale zapewne szybciej się rozleci. Pocieszę Cię - ja półtora roku temu zapłaciłem 250zł wraz z wymianą
no właśnie nie jestem tego taki pewien, ale przecież one wyglądają dokładnie tak samo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum