Wątpie żeby pasował, u mnie to jakoś inaczej wygląda poza tym nasze roverki maja wspólna bude z Honda VI gen nie V a taki hak jest na aukcji. Nie wiem jeszcze ale może typ nadwozia ma też jakieś znaczenie.
ten co podales linke jest do wersji 5d!!!! jak masz sedana to za boga nie podejdzie
formalnie to wyglada tak:
montujesz i dostajesz kpl. papierow ( homologacje haka oraz wpis kto montowal-sprzedawca )
jedziesz na stacje diagnostyczna i robisz przeglad za chyba 60 pln ( po kontroli ) teraz juz mozesz haka uzywac
od momentu przegladu masz 30 dni na zmiane w dowodzie rej ( potem waznosc papieru ze SKP wygasa )
_________________ '99 r400 16k16 sedan JFR na czesci ( anglik ) pytac na priv
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 07, 2011 19:43 Re: [R420] Pytanie o HAK holowniczy
Jakiś czas temu szukałem haka do sedana. Niestety w odróżnieniu od wersji 5D (tych jest zatrzęsienie i tanio) produkuje je chyba 2 lub 3 firmy (m.in. Bosal)... i są znacznie droższe (kwoty od 500-1000 zl.).
No to w koncu jak wyglada hak do sedana!! Ja widzialem na jakiejs stronie z hakami masterhak zdjecie haku do sedana i wygladal niemal identycznie. mam linka http://www.sklep.ekocar.p...&ids=2&idss=42.
Niech ktos zrobi zdjecie w swoim sedanie jak to wyglada. pozdro
Też ostatnio miałem problem ze znalezieniem haka do sedana... Kupiłem do hatchbacka. Jak się okazało pasuje tylko że musiałem dowiercić po jednym otworze w obu profilach zamkniętych tam gdzie wchodzą winklówki od mocowania haka i wszystko grało.
A hak to taki... http://allegro.pl/nowy-ha...1516465016.html
Masz moze jakis zdjecia z pod auta jak to wyglada?
Ja juz zamowilem ten hak no i mam nadzieje ze rzeczywiscie bedzie pasowal..
[ Dodano: Sob Cze 11, 2011 12:17 ]
kurde, nie wyswitlaly mi sie wczesniej te fotki!!! Ok, teraz widze. Moglbys jeszcze zrobic jedna fotke mocowania haka do profili?
Dzieki wielkie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum