Wysłany: Sob Cze 12, 2010 12:30 [R623] Co to jest?
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.3 Rok produkcji: wszystkie
Znalezione pod wykladzina przy prawym progu cos jak kostka.
Oraz ostatnie zdjecie, czyli czy to oznacza, ze cos bylo spawane, czy sa to fabryczne spawy. (Znalezione po zdjeciu blotnika)
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lut 20, 2011 19:20, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 12:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ad2 Po otwarciu drzwi kierowcy i poświeceniu latarką wydaje mi się, że mam tak samo, więc niby fabryczne.
Ad1 Może to od elektrycznych/podgrzewanych foteli; fabryczne przygotowanie instalacji pod ruch lewostronny... Może z lewej strony też to jest ale już podpięte pod coś Może w manualu będzie fotka, pamiętam gdy go przeglądałem, wiele takich dziwactw było opisanych.
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Ten swoj obcietych kabli jest dlatego, ze auto jest rozbierane na czesci i kolega potrzebowal kabelkow to sobie obcial
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum