Wysłany: Wto Lip 05, 2011 20:16 [R214 si] Problem z Komputerem
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1996
Witam mam poważny problem, mianowice dostalem roverka 214 si z komputerem od innego modelu. Chce go zmienic ale nie znam numeru orginalnego kom. czy jest jakis sposob aby sie tego dowiedziec? Czy nr. nie ma nic do tego byle by byl od mojego modelu?. Bardzo prosze o pomoc.
Ostatnio zmieniony przez aliien Wto Lip 05, 2011 21:39, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 05, 2011 20:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam mam poważny problem, mianowice dostalem roverka 214 si z komputerem od innego modelu. Chce go zmienic ale nie znam numeru orginalnego kom. czy jest jakis sposob aby sie tego dowiedziec? Czy nr. nie ma nic do tego byle by byl od mojego modelu?. Bardzo prosze o pomoc.
hmm nie wiem czy masz klimę, czy trzeba będzie coś odblokowywać czy nie ale jeśli nie masz klimy to ma być ok, zobacz ile masz wtyczek do tego czarnego bo tutaj są różnice.
odnośnie klimy, ja wyciągnąłem silnik 1.8VVC z roveru który nie miał klimy, klimę podłączyłem we właściwe piny i działało nic nie trzeba było w ecu grzebać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum