Wysłany: Nie Cze 19, 2011 21:07 [Rover 214Si 1.4 16v] Komputer
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1996
Witam w moim roverku okazało się ze uszkodzony jest sterownik silnika. Mam komputer o oznaczeniu MKC103580, i tutaj zaczyna się mój problem gdyż praktycznie nigdzie nie moge go znaleźć, i tutaj jest moje pytanie, czy komputer może być inny czy musi być ten sam. Elektryk mówił mi że musi być ten sam, no ale z tego co szukałem to będzie mi bardzo ciężko zdobyć takiego samego . Ewentualnie może ktoś ma taki na sprzedaż ?
Swoja droga udało mi się znaleźć tutaj taki komputer, http://www.autotekelectro...0MKC103580%20BE przy czym cała ta strona wydaje mi sie jakaś taka dziwna, kupował ktoś coś może już tutaj ?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 19, 2011 21:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1. Wiesz (lub raczej czy elektryk wie) że trzeba potem przeprogramować za pomocą T4 komputer aby zgrał się z IMMO albo zdobyć komputer + IMMO + piloty ?
2. Jak zdiagnozował uszkodzony komputer? Czym to się objawia? Może da się naprawić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum