37-45 takie wejdą bez obcierania i zbędnych kłopotów
ja mam offset 35 u siebie i też mi nic nie obciera nawet na max skręconych kołach, laczek 195/50, a koła przychodzą idealnie do bryły karoserii - na gładko
jeśli nie zauważyliście to temat ma tytuł a w tytule znajduje się MG ZR który to zawieszenie miał lekko niższe więc wasze posty mało wnoszą
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 22:00
Jago napisał/a:
Ja mam felgi 15 cali szerokość felg 6cala a ET28 i na seryjnym zawiasie nic nie odciera
Mocno naciągana teoria... chyba, że ET niwelowane jest przez wąską felgę. Ja zawsze jeździłem na 7-miu calach i ET35-37 już potrafiły obcierać o te ranty (oczywiście mowa o bardzo szybkiej jeździe po zakretach lub jeździe załadowanym samochodem).
[ Dodano: Pią Cze 24, 2011 23:00 ]
kumilek23 napisał/a:
bonus89 napisał/a:
37-45 takie wejdą bez obcierania i zbędnych kłopotów
ja mam offset 35 u siebie i też mi nic nie obciera nawet na max skręconych kołach, laczek 195/50, a koła przychodzą idealnie do bryły karoserii - na gładko
... i jeśli felga ma 7 cali, to na bank obciera o ranty tylnych błotników...
jeśli felga ma 7 cali, to na bank obciera o ranty tylnych błotników...
fela ma 6,5 cala i nic nie obdciera, no chyba, że gdzieś naprawdę dobije na "full maneta", ale poważnie to mi się może dwa razy zdarzyło, z czego raz dwoje pasażerów z tyłu i fotelik z bobasem
Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Sie 2010 Posty: 211 Skąd: Dzikowiec
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 11:29
Tomi, Jechałem w pełny stan może przy maksymalnym dobiciu coś by obtarło ale po oponce przy 195/50 a jak bym wszędzie miał 185/55 to po problemie rover stoi przecież ma prześwit spory od opony do błotników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum