raczej powinieneś się spytać przez jaki okres czasu gra mówta co chceta ale dwa razy kupiłem wypasiony sprzęt za małe pieniądze było to raz dvd chyba była to manta i potem radio do auta firmy micromax, dla mnie dowodów wystarczy więcej czegoś takiego nie kupię, dvd nie dotrzymało do końca gwarancji a radio zaczęło świrować miesiąc po jej końcu potem kupiłem radio alpine które ma obecnie ponad 5 lat i nic mu nie jest i nie było
Mam duże doświadczenie co do użytkowania DVD manty (domowe, małe, czarne, ok 140zł) Nie wiem jak inny sprzęt tej firmy, ale ten konkretny model jest nie do zdarcia. Czyta totalnie wszystkie cd, te porysowane widelcem, gwoździem, nagrywane na każdym sprzęcie. Wytrzymuje brutalne traktowanie, upały, duże stężeniu dymu i kurzu w powietrzu. Nie jest to opinia wypracowana na jednym konkretnym dvd, tylko przynajmniej kilkudziesięciu. Co nie zmienia faktu, że inne produkty tej firmy mogą być badziewiem. Zastanawia mnie także jakich firm podzespoły "siedzą" w tym DVD.
ja również jestem ciekaw jak to radio będzie się spisywało dlatego będę wdzięczny za informacje, może jakieś fotki jak prezentuje się w samochodzie o ile je faktycznie kupisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum