Wysłany: Nie Lip 10, 2011 16:20 [R200 SDi] Wymiana przegubu
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam
Moja żona miała ostatnio mały "wypadek" mianowicie wjechała z dużą prędkością na wysoki krawężnik w efekcie czego musiałem prostować felgę i kupić 2 nowe opony...wszystko piknie i ładnie zrobione ale przy większej prędkości zaczyna bujać kierownicą. Wlazłem w kanał pod samochód, przyświeciłem i zauważyłem, że z pod osłony przegubu leje się smar.
Czy taki objaw świadczy o konieczności wymiany przegubu? Jeśli tak to czy ten będzie ok: http://www.tomateam.pl/sk...al=naped&c=1549 ?
Lipa jednak cały przegub do wymiany...Może ktoś z Wrocławia ma jakiegoś taniego sprawdzonego mechanika? Bo mój który zawsze mi wszystko robił dość tanio nagle sobie za sama wymianę zaśpiewał 100 zł
Może ktoś z Wrocławia ma jakiegoś taniego sprawdzonego mechanika? Bo mój który zawsze mi wszystko robił dość tanio nagle sobie za sama wymianę zaśpiewał 100 zł
dwa tygodnie temu wymieniałem obydwa przeguby. Ciężko Ci będzie znaleźć coś taniej. Mi akurat robił kuzyn mojego przyjaciela w sobotę o 6 rano, ale i tak śpiewał o 10 pln mniej niż ten Twój.
[ Dodano: Pon Lip 11, 2011 18:00 ]
Więc proponuje jednak u niego to wymienić.
Zawsze możesz popróbować podzwonić.
Shilus82 ma jakiegoś gościa na rogowskiej to przez telefon chciał 120 pln za robotę od sztuki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum