Wysłany: Nie Lip 17, 2011 07:54 Gratulacje dla żużlowców
Mimo iż nie jestem zbyt wielkim fanem czarnego sportu,to wczoraj z zapartym tchem śledziłem poczynania Golloba i spółki.Dumą napełnia mnie fakt że Polacy są najlepsi na świecie i to po raz trzeci z rzędu.
krzychu.b, ja w przeciwieństwie do ciebie jestem zagorzałym kibiciem żużla, wkońcu od urodzenia mieszka się przy stadionie żużlowym i od lat wpisera się Unię Leszno. Ale wracając do twojego posta, ja z wielkim zacięciem oglądałam i mocno trzymałam kciuki za naszych - udało się i po raz w pierwszych w historii DMŚ drużyna zdobyła ten upragniony tytuł trzy razy z rzędu. Jeszcze raz wielkie gratulacje dla nich
_________________ Koordynator na miasto Poznań i okolice-CzARnA InEs
Skarbnik klubowy - o kasę nie macie co się martwić
Ja tak samo jak Ty, jestem fanatykiem czarnego sportu, jednak w przeciwieństwie do Ciebie jestem kbicem Falubazu. A w SGP kibicuję najwspanialszemu polskiemu żużlowcowi -Jarkowi Hampelowi
A wracając do tematu:
krzychu.b napisał/a:
Polacy są najlepsi na świecie i to po raz trzeci z rzędu
W końcu Polska liga speedway'a jest najlepszą ligą na świecie. Sukces wspaniały, który zapisze się w historii tej dyscypliny.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum